Debucovina.ro Incaltaminte din piele naturala creata in Bucovina, casual, elegant si sport (debucovina.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Poti efectua plata la livrarea/receptionarea produsului catre curier, care va elibera o chitanta. Plata rambursului poate fi efectuata la curierul Cargus prin mai multe modalitati:

  • Numerar catre curierul care livreaza coletul
  • Cu cardul la PDA-ul mobil al curierului
  • Online pentru ridicarile sau redirectionarile in punctele de ridicare Cargus SHIP & GO. Plata online se realizeaza prin link securizat de plata primit prin SMS/ Email

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, vei primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.

Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne contactezi si sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata.

Plata online - EuPlatesc.ro

Poti plati online cu cardul personal sau al companiei tale, in conditii de siguranta deplina. Datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si criptate.

EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau international). Orice detinator de card poate folosi cardul personal la magazinele virtuale romanesti, in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru.

Pentru efectuarea platii, vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso).

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.


Plata online - PayPo

Cumperi acum, plătești în 30 de zile

Descoperă noi Posibilități

Alegi metoda de plată PayPo și achiți în 30 de zile, fără costuri suplimentare. Plătești doar după ce ai primit cumpărăturile, ai verificat și ai decis să păstrezi produsele comandate. Înainte de PayPo, cumpărăturile nu erau atât de convenabile și sigure. Acum cumperi, pur și simplu, mai smart.